Spar -83%

Vinterstøvler – Dame, Golf Copenhagen

kr. 199,00

Golf Copenhagen golfvinterstøvler.
Når temperaturen falder og nattefrosten kommer nærmere, er det tide til at finde sine golfvinterstøvler frem. Ude på golfbanen, en kold vinterdag, er et par golfstøvler det eneste rigtige til at holde dine fødder varme og tørre. Fryser man sine fødder, er det meget svært at holde resten af kroppen varm, derfor er et par golfstøvler lige så vigtigt som en varm golftrøje eller en golfvinterjakke.
Meget behagelige, varme og yderst komfortable vinter støvler, 100% vandtætte og åndbare.

x

Golf Vinter Støvler til Damer.
Når temperaturen falder og nattefrosten kommer nærmere, er det tide til at finde sine golfvinterstøvler frem. Ude på golfbanen, en kold vinterdag er et par golfstøvler det eneste rigtige til at holde dine fødder varme og tørre. Hvis man fryser sine fødder, er det meget svært, at holde varmen i resten af kroppen, derfor er et par golfstøvler mindst lige små vigtigt som en varm golftrøje eller en golfvindjakke.
Golf Copenhagens vinterstøvler har en læder overflade, der modstår vand, sne og sjap. De er foret med en varm åndbare membran, du kan holde varmen på trods af minusgraderne ude på golfbanen. Et par Golf Copenhagen golf vinterstøvler hjælper godt på vej til lune fødder så du kan koncentrere din om dit golfspil.
Copenhagen s vinterstøvle såler har også et bedre greb en almindelig støvler da vi bruger kraftige spieks fra Champ, man undgår derved at miste fodfæstet på de glatte vinter fairways eller uden i roughen.
Golfstøvlerne er med praktiske velcro-luk så de altid kommer til at sidder perfekt på foden og benet. Vinter stølverne har også et dejligt højt skaft der giver mulighed for at spille golf med bukserne nede i støvlerne.
Uanset om du skal ud i vinterlandskabet eller bare en runde en regnfuld efterårsdag, kan du færdes sikkert og komfortabelt overalt på golfbanen. Med Golf Copenhagen vinterstøvler på fødderne går du ikke og fryser, og vi kan næsten sige med sikkerhed at de forbedre dit golfspil 🙂

Meget behagelige, varme og yderst komfortable vinter støvler, 100% vandtætte og ånd bare.
Vinterstøvlerne er med TPU såler, som giver optimal balance og god stød absorbering.
Velcro luk

Klik her og se flere vandtætte golfstøvler

Vægt N/A
Quantity Options

N;

Størrelse

36, 37, 38, 39, 40

Garanti

Golf Copenhagen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Golf Copenhagen indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Golf Copenhagen returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Reklamation og varereturnering Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Golf Copenhagen Oddesundvej 37 – 6715 Esbjerg N E-mail: info@golf-copenhagen.dk Tlf. 76 410 300 CVR: 26 92 28 52 Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Tekniske detaljer

100% vandtætte og ånd bare.
Golf vinterstøvlerne er med TPU såler, som giver optimal balance og god stød absorbering.
Højt skaft, så det er muligt at have bukserne inde i vinter støvlerne.
Velcro luk
CHAMP spikes
Læder og mesh

Indkøbskurv