Titleist Tour Soft Søbolde A

DKK 11,25 - DKK 11,99

Titleist Tour Soft
Top Bold
Stabil boldflugt

Lav kompression i kernen
Blødt cover
Lav rotation i luften

Antal Pris
1 - 49 DKK 11,99
50+ DKK 11,25
x

Titleist Tour Soft er en todelt bold, der først og fremmest henvender sig til golfspillere, som søger en blød følelse og en alsidig ydeevne
Titleist Tour Soft er et populært valg for golfspillere, der værdsætter en blød følelse i alle typer slag. I denne version er visse aspekter blevet finjusteret og udviklet for helt enkelt at gøre bolden endnu bedre end tidligere. Den mest centrale ændring, som Titleist har fokus på, er en udvikling af dimple designet, som fører til en mere kontrolleret boldflugt. Det er også værd at fremhæve sigtelinjen på siden, som hjælper dig med at få den rigtige retning på bolden på greenen. Dette er et perfekt alternativ til dig, der vil spille en bold af høj kvalitet, som præsterer på hele banen, men som samtidig søger en blødere følelse i forhold til en tourbold.

Kvalitet af vores søboldene hos Golfboksen.dk
Vi bliver ofte spurgt om kvaliteten af vores søbolde, så her kommer en kort beskrivelse af hvordan vi ser på søboldene hos Golfboksen.dk og hvordan kvaliteten er.
Den kvalitet, som vi har valgt at sælge her er, A sortering søbolde. A sortering ligger tættes på nye golfbolde. Vi ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten.  Du får her golfbolde, hvor kvaliteten er rigtig god,
Dog kan der forekomme små individuelle markeringer fra tusch eller golfboldene kan have logo’er på sig, men dette er kun på de færreste af vores søbolde hvor man ville kunne se dette. Der vil også på nogle bolde være små ridser, men absolut ikke noget som ødelægger kvaliteten på golfbolden.
Kvaliteten A søbolde hos Golfboksen.dk er meget tæt på nye golfbolde.
Der er en stor besparelse ved køb af søbolde frem for helt nye golfbolde, og ofte kan man ikke se forskel på en søbolde og en helt nye golfbold blot efter at have spillet et eller to huller..

Vægt 0,05 kg
brand

Titleist

Stand

Brugt

Svinghastighed

Middel svinghastighed

Indkøbskurv
Titleist Tour Soft Søbolde A
DKK 11,25 - DKK 11,99
Antal Pris
1 - 49 DKK 11,99
50+ DKK 11,25
x