Titleist Pro V1 Søbolde A

kr. 13,00 - kr. 14,99

Titleist Pro V1

Antal Pris
1 - 24 kr. 14,99
25 - 49 kr. 13,50
50+ kr. 13,00
x

Titleist Pro V1 golfbolden er den bold, der af mange golfspillere betragtes som værende den bedste golfbold på markedet. Det er også den mest anvendte bold af verdens bedste professionelle golfspillere.
Bolden har unik performance og giver mere længde samt meget lavt spin i det lange spil, penetrerende boldflugt, endnu bedre Drop-and-Stop-kontrol på greenen og blødere feel, akkurat som Pro V1 altid har været kendt for.

Kvalitet af vores søboldene hos Golfboksen.dk
Vi bliver ofte spurgt om kvaliteten af vores søbolde, så her kommer en kort beskrivelse af hvordan vi ser på søboldene hos Golfboksen.dk og hvordan kvaliteten er.
Den kvalitet, som vi har valgt at sælge her er, A sortering søbolde. Vi ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten.  Du får her golfbolde, hvor kvaliteten er rigtig god. Misfarvninger på enkelte af golfboldene kan forekomme samt større tuschstreger, markeringer etc. men dette er kun på de færreste af vores søbolde hvor man ville kunne se dette. Der vil også på nogle bolde være små ridser, men absolut ikke noget som ødelægger kvaliteten på golfbolden.
Der er en stor besparelse ved køb af søbolde frem for helt nye golfbolde, og ofte kan man ikke se forskel på en søbolde og en helt nye golfbold blot efter at have spillet et eller to huller.

Vægt 0,05 kg
brand

Titleist

Stand

Brugt

Svinghastighed

Middel svinghastighed

Indkøbskurv