Spar -33%

TaylorMade TP5

DKK 299,00

TaylorMade TP5 er en 5-delt bold med fremragende ydeevne fra teested til green. Passer til golfer, der vil have fuld kontrol på greenen og rigtig god længde i slagene

x

TaylorMade TP5 har været en favorit på PGA-touren i længere tid. Nu er modellen udviklet yderligere med blødere uretanskal for ekstra følelse, og dimple mønsteret har fået lidt skarpere kanter – som medfører, at bolden bliver længere i luften. Sammenlignet med sine forgængere er kernen blevet større og kan overføre energi bedre fra dit sving til bolden. Den bløde Dual-Spin-uretanskal giver spinyde evne i topklasse omkring greenene. TP5 har mellemhøj boldflugt, en meget blød følelse og fint backspin med wedges.
5-layer Construction, TP5/TP5x er opbygget af 5 forskellige lag for at kunne levere en ensartet boldflugt og spinkontrol. Fra sin Tri Fast-kerne, der giver lavt spin fra teestedet, til den slidstærke uretanskal, som lader dig kontrollere spin omkring greenen.
Speed-Layer System, 4 af boldens lag har progressiv stivhed for at give en længere boldflugt fra teestedet, mere kontrol i vinden og spin på greenen.
High-Flex Materiel, Både TP5 og TP5x er lavet af et meget fleksibelt materiale, der leverer øget boldhastighed. Dette sker ved, at materialet komprimeres og lader dets høje energiniveau, når det ekspanderer, skabe øget boldhastighed

Vægt 0,4 kg
brand

Taylor Made

Stand

Ny

EAN

1200102259057

Indkøbskurv
TaylorMade TP5
DKK 299,00
x