Spar -32%

TaylorMade Deluxe Vognbag Sort Blå

DKK 1.699,00

TaylorMade Deluxe vognbag i høj kvalitet
Bag’en har en 15-vejs top med to let tilgængelige håndtag, så du nemt kan tage den ind og ud af bilen eller dit skab i golfklubben
Bag’ens 15-vejs top er med skillevægge i fuld længde så alle dine jerne og køller er på bedste vis beskyttet
Bag’en har 10 lommer
Vandtæt lomme til værdier
Isoleret kølelomme
Håndklædering
Paraplyholder
Regnhætte
3,8 kilo
x

 

TaylorMade Deluxe vognbag
Selv den mest erfarne golfspiller vil værdsætte denne kvalitets Golfbag
Denne vognbag er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, hvilket gør den til det perfekte valg for enhver golfentusiast.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne golfbag er dens 15-vejs top, der er udstyret med to let tilgængelige håndtag. Det gør den utroligt nem at transportere bag’en til og fra bilen eller dit skab i golfklubben. Du behøver ikke længere bekymre dig om besværlige manøvrer eller beskadigede køller under transporten.
Bag’en har fuld længde skillevægge i toppen som sørger for, at alle dine jern og køller forbliver sikkert adskilt og beskyttet.

10 rummelige lommer giver TaylorMade Deluxe vognbag dig masser af plads til at organisere og opbevare dit udstyr. Du kan sikkert opbevare dine værdigenstande i den vandtætte lomme, og den isolerede kølelomme holder dine drikkevarer friske og kolde på de varme sommerdage på golfbanen.

Praktiske funktioner som håndklædering, paraplyholder og regnhætte gør denne golfbag endnu mere funktionel. Uanset vejret er du klar til at tackle banen med din TaylorMade Deluxe vognbag.

Selvom denne golfbag er udstyret med alle de funktioner, du har brug for, er den stadig utroligt let med sine blot 3,8 kilo.

I en verden fyldt med valgmuligheder skiller TaylorMade Deluxe vognbag sig ud som et symbol på kvalitet, stil og funktionalitet. Gør din golfrunde til en endnu bedre oplevelse med denne førsteklasses golfbag, der er skabt til at imødekomme behovene hos de mest krævende golfspillere.

 

Vægt 2,5 kg
brand

Taylor Made

Stand

Ny

Enabled

Male

Preselected Option

0

Quantity Options

N;

Garanti

Golfboksen.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Golfboksen.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Golfboksen.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Reklamation og varereturnering Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Golfboksen.dk Oddesundvej 37 – 6715 Esbjerg N E-mail: info@golfboksen.dk Tlf. 76 410 300 CVR: 26 92 28 52 Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Indkøbskurv
TaylorMade Deluxe Vognbag Sort Blå
DKK 1.699,00
x