Golfboksen Mix A Kvalitet Søbold Golfbolde

DKK 4,50 - DKK 4,95

Golfboksen.dk Mix A Kvalitet Søbold
Et mix af verdens største producenter af golfbolde.  Vores Golfboksen.dk Mix A Kvalitet indeholder nogle forskellige modeller som de førende producenter laver

Antal Pris
1 - 99 DKK 4,95
100+ DKK 4,50
x

Golfboksen.dk Mix A Kvalitet Søbold

Kvalitet af vores søboldene hos Golfboksen.dk
Vi bliver ofte spurgt om kvaliteten af vores søbolde, så her kommer en kort beskrivelse af hvordan vi ser på søboldene hos Golfboksen.dk og hvordan kvaliteten er.
Den kvalitet, som vi har valgt at sælge her er, A sortering søbolde. A sortering ligger tættes på nye golfbolde. Vi ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten.  Du får her golfbolde, hvor kvaliteten er rigtig god,
Dog kan der forekomme små individuelle markeringer fra tusch eller golfboldene kan have logo’er på sig, men dette er kun på de færreste af vores søbolde hvor man ville kunne se dette. Der vil også på nogle bolde være små ridser, men absolut ikke noget som ødelægger kvaliteten på golfbolden.
Kvaliteten A søbolde hos Golfboksen.dk er meget tæt på nye golfbolde.
Der er en stor besparelse ved køb af søbolde frem for helt nye golfbolde, og ofte kan man ikke se forskel på en søbolde og en helt nye golfbold blot efter at have spillet et eller to huller.

Vægt 0,0040 kg
Stand

Brugt

Svinghastighed

Lav svinghastighed

Indkøbskurv
Golfboksen Mix A Kvalitet Søbold Golfbolde
DKK 4,50 - DKK 4,95
Antal Pris
1 - 99 DKK 4,95
100+ DKK 4,50
x