Golf Copenhagen Dallas 100 % Vandtæt Golfbag Blå Grå

DKK 2.495,00

Letvægts divider bag, vandtæt bag med plads til 14 jern og køller
9 Jern har deres eget rum, de sidste 5 køller deler 3 rum
Dallas er med YKK lynlåse
Inkl. Regnhætte

x

Vores letvægts-vandtætte divider-golfbag fra Golf Copenhagen, der er designet til at imødekomme alle dine behov på golfbanen. Denne moderne bag har plads til 14 jern og køller
Dallas er den seneste tilføjelse til vores populære serie af divider-golfbags, der har vundet stor popularitet blandt golfspillere både nationalt og internationalt. Denne letvægts-cartbag er nem at placere på enhver golfvogn og er designet med en oval top i stedet for en rund, hvilket giver bedre organisering af køllerne. Vi har også taget højde for, at moderne golfsæt ofte inkluderer hybridkøller i stedet for lange jern.
Dallas Divider-bagen har individuelle fuldlængderør, gardiner, til hver af dine 9 jern, køllerne deler 3 rum, hvilket effektivt beskytter skafterne, forbedrer overskueligheden og forhindrer, at køllerne ‘rasler’ under din golfrunde. Den har også flere funktionelle lommer til opbevaring af alt, hvad en golfspiller har brug for under runden. Heriblandt vandtætte lomme til armbåndsur, nøgler og mobiltelefon, en rummelig boldlomme og en kølig termolomme. Derudover indeholder bagen en række velgennemtænkte detaljer.
Dallas Divider-golfbag leveres i flotte farvekombinationer og vejer kun 4,1 kilo. Vælg vores lette, funktionelle og vandtætte golfbag og oplev den ultimative komfort og beskyttelse til din golfrunde.

Vægt 4,5 kg
brand

Golf Copenhagen

Stand

Ny

EAN

5714768023212

Indkøbskurv
Golf Copenhagen Dallas 100 % Vandtæt Golfbag Blå Grå
DKK 2.495,00
x