Spar -36%

Cobra King Ltdx LS Sort Justerbare loft fra 9 til 12 G

DKK 2.499,00

Cobra LTDx LS er en lavt-spinning model, som er designet til de bedre spillere med hurtig svinghastighed. Det er til dem som vil have maksimal boldhastighed og evnen til at forme slaget som de gerne vil.Cobra King LTDx Max er driveren til dig, der vil have en maksimalt tilgivende driver.
To flytbare vægte på henholdsvis 3 og 10 gram er placeret længst tilbage og mod hælen på køllen.
Hvis du kan sætte den tunge vægt længst tilbage, bliver driveren ekstremt tilgivende. Hvis du i stedet sætter den mod hælen, bliver køllen lettere at vride rundt, så køllehovedet lukkes, og du retter din slice ud og får flere fairway træffere.

Skaft: Project X HZRDUS Smoke iM10               Regular         50 g
Grip: Lamkin Crossline (58R) – Black/Silver

x

H.O.T Face Technolgy, (Highly Optimized Topology). Ved hjælp af data fra tusindvis af slagsimuleringer har Cobra optimeret tykkelsen i 15 forskellige zoner for at maksimere boldhastigheden over et større område af slagfladen. Disse zoner skaber visuelle toppe og dale, som ligner et topologisk kort, heraf navnet.

PWR-COR, En teknik med indvendige og udvendige vægte i forskelligt materiale for at flytte så meget vægt lavt og fremad som muligt. Det hele er for at reducere spin og levere kraftfuld boldhastighed ved boldslag.

Konstruktion i flere materialer, LTDx-driveren har en konstruktion i flere materialer med op til 30 % mere kulfiber end tidligere og et lettere og stærkere titaniumstel for at maksimere stabiliteten. Cobras ingeniører har ændret det tidligere T-Bar-stel for at flytte mere titanium mod sålen og rundt i omkredsen for at sænke tyngdepunktet og øge MOI – ændringen giver en vægtbesparelse på 8 gram.

Vægt 0,7 kg
brand

Cobra

Stand

Ny

Indkøbskurv
Cobra King Ltdx LS Sort Justerbare loft fra 9 til 12 G
DKK 2.499,00
x