Callaway Super Soft Søbolde A

DKK 7,50 - DKK 8,99

Stabil boldflugt
Lav kompression i kernen
Blødt cover
Lav rotation i luften

Antal Pris
1 - 49 DKK 8,99
50 - 99 DKK 8,25
100+ DKK 7,50
x

Callaway Supersoft
Callaway har gjort denne nye Supersoft-bold endnu blødere. Bolden har kun 35 kompressionspunkter, og er altså dermed hele 20 punkter mere blød end tidligere producerede populære golfbolde fra Callaway.
Udover at være super blød, er bolden også meget stabil. Du vil opleve lav rotation, og i samhør med kernens lave kompression opnår du derfor øget hastighed. Desuden bevirker det stabile flyv, at din distance bliver længere.

Kvalitet af vores søboldene hos Golfboksen.dk
Vi bliver ofte spurgt om kvaliteten af vores søbolde, så her kommer en kort beskrivelse af hvordan vi ser på søboldene hos Golfboksen.dk og hvordan kvaliteten er.
Den kvalitet, som vi har valgt at sælge her er, A sortering søbolde. A sortering ligger tættes på nye golfbolde. Vi ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten.  Du får her golfbolde, hvor kvaliteten er rigtig god,
Dog kan der forekomme små individuelle markeringer fra tusch eller golfboldene kan have logo’er på sig, men dette er kun på de færreste af vores søbolde hvor man ville kunne se dette. Der vil også på nogle bolde være små ridser, men absolut ikke noget som ødelægger kvaliteten på golfbolden.
Kvaliteten A søbolde hos Golfboksen.dk er meget tæt på nye golfbolde.
Der er en stor besparelse ved køb af søbolde frem for helt nye golfbolde, og ofte kan man ikke se forskel på en søbolde og en helt nye golfbold blot efter at have spillet et eller to huller.

Vægt 0,044 kg
brand

Callaway Golf

Stand

Brugt

Svinghastighed

Middel svinghastighed

Indkøbskurv
Callaway Super Soft Søbolde A
DKK 7,50 - DKK 8,99
Antal Pris
1 - 49 DKK 8,99
50 - 99 DKK 8,25
100+ DKK 7,50
x