Spar -56%

Callaway Herre Driver Epic Max 10,5

kr. 1.999,00

Fart, længde og højde – tre ord, der definerer Callaway Epic Max. Med køllehovedets lette krone i carbon er det muligt at spare vægt fra toppen, som i stedet kan placeres længere nede for at gøre driveren tilgivende og letspillelig

Skaft: Project X HZRDUS Smoke iM10               Regular         60 g
Grip: Lamkin Crossline (58R) – Black/Silver
Please note that the wrench tool is not included.

x

Callaway Epic Max Driver er fra Callaway’s helt nye Epic serie.
Serien er udviklet ved hjælp af kunstig intelligens, der har hjulpet Callaway’s ingeniører og designere til at nå frem til den unikke Jailbreak Speed Frame. Den består især af en vertikal styrkelse af køllehovedet i hele slagfladens bredde.
Dermed opnås både mere hastighed og længde på drives, og større tilgivelse for alle slag, uanset hvor på slagfladen, de er ramt.
Køllens Triaxial Carbon krone er gjort endnu lettere, og en større andel af vægten er skubbet ud i kronens yderkanter, hvilket øger stabiliteten. Endelig er tyngdepunktet skubbet ned, så det er nemmere at få højde på drives. Vægtfordelingen gør det lettere at slå en draw eller at rette en slice ud.
Driveren har en flytbar vægt, du kan justere til optimering af din boldflugt, og Callaway’s OptiFit Hosel giver mulighed for justering af både loft og vinkel på køllehovedet for yderligere at promovere den kurve, du gerne vil have på slagene.
Du kan vælge imellem 2 forskellige skafttyper og 3 forskellige loft.
De mange forskellige valgmuligheder gør, at der kan være lidt længere leveringstid på visse varianter.

Vægt 0,7 kg
brand

Callaway Golf

Stand

Ny

Indkøbskurv