Callaway Chrome Soft Triple Søbolde A

DKK 16,25 - DKK 18,50

Chrome Soft Triple
Top Bold
Stabil boldflugt

Lav kompression i kernen
Blødt cover
Lav rotation i luften

Antal Pris
1 - 24 DKK 18,50
25 - 49 DKK 17,50
50+ DKK 16,25
x

Callaway Chrome Soft Golf bold
Chrome Soft kombinerer, med sin SoftFast kerne med lav kompresion og Tour Urethane belægning, fantastisk føling og længde. Nu er det slut med at vælge, om du vil have en bold der giver dig længde eller bedre short game.
Low Spin
Soft Fast kernen tilbyder lavt spin efter kontakt med driveren for maksimal bold hastighed og længde. Kernen er nøglen til de lange, lige distancer fra tee-sted, og Callaways optimerede HEX Aerodynamics sikrer et endnu længere slag ved at reducere uønsket drag eller løft.
Low Compression
Den lave 65 kompression sikrer dig en fantastisk føling med bolden ved jernslag, og vil med garanti hjælpe dig med at forbedre dit short-game.
Extreme Control
Et højt level af kontrol er perfekt til de aggresive slag op til green og kommer af den bløde føling med Tour Urethane belægningen. Denne er bygget for stabilitet og du kan regne med samme respons for hvert et slag.

Kvalitet af vores søboldene hos Golfboksen.dk

Vi bliver ofte spurgt om kvaliteten af vores søbolde, så her kommer en kort beskrivelse af hvordan vi ser på søboldene hos Golfboksen.dk og hvordan kvaliteten er.
Den kvalitet, som vi har valgt at sælge her er, A sortering søbolde. A sortering ligger tættes på nye golfbolde. Vi ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten.  Du får her golfbolde, hvor kvaliteten er rigtig god,
Dog kan der forekomme små individuelle markeringer fra tusch eller golfboldene kan have logo’er på sig, men dette er kun på de færreste af vores søbolde hvor man ville kunne se dette. Der vil også på nogle bolde være små ridser, men absolut ikke noget som ødelægger kvaliteten på golfbolden.
Kvaliteten A søbolde hos Golfboksen.dk er meget tæt på nye golfbolde.
Der er en stor besparelse ved køb af søbolde frem for helt nye golfbolde, og ofte kan man ikke se forskel på en søbolde og en helt nye golfbold blot efter at have spillet et eller to huller.

Vægt 0,05 kg
brand

Callaway Golf

Stand

Brugt

Svinghastighed

Middel svinghastighed

Indkøbskurv
Callaway Chrome Soft Triple Søbolde A
DKK 16,25 - DKK 18,50
Antal Pris
1 - 24 DKK 18,50
25 - 49 DKK 17,50
50+ DKK 16,25
x