Golfbolde

Golfbolde til nybegyndere og erfarne golfspillere

Det er vigtigt at finde den helt rigtige golfbold til dit golfspil, da det kan være af afgørende betydning for dine slag. Når du køber en golfbold, er der flere specifikationer du bør undersøge. Det kan være hvordan den er lavet, hvor meget spin bolden laver og fornemmelsen af golfbolden. Er den blød eller hård at spille med? I sidste ende er det naturligvis afgørende om golfbolden føles rigtig og passer til dit golfspil. Der er findes i dag professionelle fagfolk, der kan måle dit golfslag på en Trackman og fortælle dig, hvilken golfbold som er bedst egnet til lige præcis dit golfspil.
Hver golfbold kommer med forskellige funktioner, der påvirker dens adfærd i luften, samt når du slår til den.

Hvis du er en amatør golfspiller, der ønsker at øge din længde af dine slag, kan du vælge en distancekontrol, golfbold. En distance golfbold er specielt udformet med et tyndt cover, der øger hastigheden af bolden. Smilehul / dimples mønsteret på overfladen reducerer vindmodstanden på en golfkugle, derved flyver golfkuglen længere med dette design.

Er du er en erfaren golfspiller, kan du vælge en soft golfbold, de er designet til golfspilleren, som elsker længden, men samtidig ønsker en god fornemmelsen, når man træffer bolden. Soft golfbolden er også til dem som gerne vil have mere spin og kontrol omkring greens. Softbolde er lavet i multilayer, med en meget stor kerne, som øger afstanden den kan flyve. Deres urethan dække giver bolden en blød fornemmelse, når du slår til den.

Titleist Pro V1 golfbolde – Verdens mest populære golfbold – kommer vi heller ikke uden om. Pro V1 er designet til spilleren med et lavt handicap, som ønsker så meget længde som muligt, kombineret med høj feel. På trods af den lave spin rate, er drop and stop funktionen bevaret i denne golfbold. Pro V1 golfbolden fra Titleist er den mest foretrukne golfbold for Tour-spillere, pro’er og elite-amatører i hele verden.

I vores sortiment finder du golfkugler i alle prisklasser til både begyndere og erfarne golfspillere. Vi fører golfbolde i den bedste kvalitet, som du vil sætte pris på i dit golfspil. Hold også gerne øje med siden her, da det også vil forekomme gode tilbud på golfbolde.

Viser 1–30 af 64 resultater

 • Bridgestone E6 Speed

  DKK 200,00 - DKK 249,00 Tilføj til kurv
 • Spar -9%
 • Spar -9%
 • Spar -11%
 • Spar -9%
 • Spar -9%
 • Callaway Supersoft

  DKK 185,00 - DKK 249,00 Tilføj til kurv
 • Spar -37%
 • Spar -26%
Indkøbskurv
Størrelse
Skotype
Mærker
Bridgestone Golf
Callaway Golf
Nike
Srixon
Taylor Made
Titleist
Wilson
Pris