Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Golf GPS Afstandsmåler

En Golf GPS afstandsmåler / golfkikkert er et must have for den moderne golfspiller

Hos Golfboksen har vi udvalgt de bedste golfkikkerter / golf GPS afstandsmålere til vores online salg, så du nemmere kan gøre dig et godt køb. En afstandsmåler til golf, bliver også kaldt for golfkikkert og golf rangefinder, som er den engelske betegnelse for en afstandsmåler. Derfor er du kommet til det rette sted både hvis du skal købe en golfkikkert, golf afstandsmåler/rangefinder i gave til en golfspiller.

En afstandsmåler til golf, fungerer ved hjælp af en laserstråle, som rettes mod det objekt, det kunne være flaget, en fairway bunker, et træ etc. der skal måles afstand til. Laseren tjener her både som måleredskab og som sigtemiddel. Afstanden beregnes ved at måle forskydningen af den del af laser strålen, der reflekteres tilbage igen. En typisk golf GPS har en præcision på en halv- til en hel meter i hele dens måleområde, samt en rækkevide på 400 til 600 meter. Den rækkevidde burde være tilstrækkelig, for de fleste golfjern eller golfkøller.

En laser afstandsmåler til golf forstyrres ikke af fremmede objekter tæt på målevejen medmindre disse er så tæt på. Det kunne eksempelvis være et træ som dækker for flaget på greenen, der forhindrer optikken i at se den reflekterede del af laserstrålen, da laser og optik har en indbyrdes afstand på ca. én til to cm.

Laser afstandsmålerens begrænsninger består i at den dels er lidt afhængig af overfladen, der skal måles til, dels af belysningen. Meget mørke overflader kan medføre at afstandsmåleren ikke kan måle helt ud til dens designede maksimum afstand, på grund af den mindre refleksionsmængde. I det tilfælde, er det dog som regel også blevet for mørkt til at spille golf. Præcisionen er, på et teoretiske plan, afhængig af temperatur og lufttryk. Med undtagelse af vejr som voldsomt regnvejr og tåge har denne målertype ikke noget problem med at leve op til deres specificerede præcision; den kan med de anførte undtagelser anvendes under praktisk talt alle tænkelige golfforhold.

En golfkikkert med afstandsmåler er lovlig at bruge i turneringer.

Få meget bedre styr på afstandene og spil bedre golf med en kikkert afstandsmåler til golf. Det vil helt sikkert have en positiv effekt på dit hcp. Nedenfor finder du alle de gode tilbud, så du kan få dig en god og billig GPS rangefinder til golf. Find også smart golfudstyr her

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Click & Collect

Bestil her - afhent i butikken

Kundeservice

Ring på 76 410 303

Returret

Tilkøb op til 60 dage