0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Brugermenu
Kategorier

Fri fragt v. køb over 1000 kr.

Vogne

Vogne

Sort Descending

Tabel  Liste 

Sort Descending

Tabel  Liste 

En golfvogn er et vigtigt redskab på golfbanen

For folk som ikke spiller golf, kan det måske være svært at forestille sig, hvor stor forskel der faktisk er fra golfvogn til golfvogn. Men, når man først har prøvet forskellige golfvogne, opdager man hurtigt, at der i høj grad er forskel på de forskellige typer af vogne.

Hos Golfboksen fører vi et bredt udvalg af vogne, det betyder at du altid vil kunne finde en vogn som passer til dine ønsker. Vi ved nemlig, at godt udstyr bidrager til større spilleglæde.

Vi fører blandt andet golfvogne fra Clicgear, og Golf Copenhagen. Tower Cart 3 og 4 fra Golf Copenhagen som henholdsvis er en 3-hjulet og en 4-hjulet trolley, som måske umiddelbart ligner et par andre konkurrenter, men som ikke desto mindre er specialudviklet af Michael Uth og en amerikansk freelance-designer med speciale i trolleys. "- Jeg synes, det er lykkedes designeren og jeg at udvikle en både funktionel, praktisk og robust trolley, der først og fremmest markerer sig ved, at den med to simple klik-funktioner kan foldes sammen til en lille handy 3-lags-sag, der fylder minimalt i både bilens bagagerum og golfklubbens locker room."

Fri fragt v. køb over 1000 kr.