Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Golfbags

Vælg en golfbag som passer til dine behov

Når du skal købe en ny golfbag skal du være opmærksom på følgende vigtige ting: Funktionalitet, vægt og design. Vi mener, at du bliver mest tilfreds med din golfbag / golftaske, hvis du får opfyldt følgende 3 ting optimalt:

1. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvilken funktionalitet du ønsker af din golfbag. Det handler om hvordan den er opbygget, og hvordan den inddeler og opbevarer dine køller og jern. Det kan også være et krav, at golftasken skal indeholde en stor boldlomme til bolde eller en lille lomme til personlige ejendele. 

2. Bevægelighed skal tænkes ind, i forhold til hvor let den skal være at bære og stille fra sig. Letvægts golftasker er også at foretrække, hvis man er dame eller junior golfspiller. 

3. Til sidst skal du vælge golfbags med et design som falder i din smag. Det er vores erfaring, at hvis du selv synes du har en flot bag til golf, så giver den dig også mere glæde, når du skal rundt på banen.

Hos Golfboksen finder du bags til golf, som dækker alle behov, og vi har helt sikkert også en golfbag som falder i din smag. Du finder hele vores store online udvalg af lækre kvalitets golftasker og golfbags nedenfor, hvor du også kan være heldig at finde gode tilbud og billige golftasker på udsalg. Find også en god golfvogn her

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Click & Collect

Bestil her - afhent i butikken

Kundeservice

Ring på 76 410 303

Returret

Tilkøb op til 60 dage